Karoglan izostaje iz tima zbog kartona

NK Široki Brijeg oslabljen u derbiju 21. kola

Ćutuk: Bolji smo od aktualnog prvaka

NK Široki Brijeg će u sutrašnjem derbiju 21. kola Premijer lige BiH protiv Sarajeva na Pecari nastupiti oslabljen neigranjem trojice prvotimaca.  

Zbog kartona koje su dobili u subotnjem susretu sa Čelikom (2:3) u Zenici,  neće igrati Marko Hannih, Marko Jurić i Mislav Karoglan. Međutim, i pored činjenice da na raspolaganju neće imati sve igrače Mario Ćutuk, šef stručnog štaba Širokobriježana vjeruje da će njegov tim slaviti u duelu sa Sarajlijama.
„Sve ružno što smo prošlog vikenda doživjeli na Bilinom polju potisnuli  smo u drugi plan, i puni samopouzdanja s vjerom u snagu našeg tima ulazimo u utakmicu sa Sarajevom. Mene i igrače zanima samo sportska borba na travnjaku u kojoj želim da pobjedi bolja ekipa. Vjerujem da smo trenutno bolji od aktualnog prvaka, te da ćemo na konto upisati tri nova boda i vratiti se na lidersku poziciju tablice“, istakao je Ćutuk.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.