Premijer liga, 4. kolo

Široki gostuje na Tušnju

Momčad Širokog Brijega danas će u 17:00 sati gostovati u Tuzli gdje će odmjeriti snage sa domaćinom Slobodom.

Širokobriježani su dobro otvorili sezonu, ostvarena je pobjeda u 1.kolu u derbiju protiv Željezničara, te su slavili na gostovanju u Gradačcu gdje su pobjedili Zvijezdu rezultatom 2:0.

Jedini „kiks“ bio je u prošlom kolu kada su na Pecari s aktualnim prvakom Borcem odigrali neriješeno iako su u potpunosti nadigrali ekipu trenera Cvetkovića i imali vodstvo do 87.minute kada Kajkut odličnim udarcem iz slobodnjaka pogađa za konačnih 1:1.

Sada je na momčadi s Pecare novi izazov, a kako se ekipa Slobode nalazi u velikim problemima, sigurno da će izabranici Branka Karačića to pokušati iskoristiti na najbolji mogući način.

"Biće tvrdo, s obzirom na to da nas čeka momčak koja u prva tri kola nije ostvarila dobre rezultate. Međutim, istat ta momčad u Trebinju je odigrala dosta kvalitetno. Istina, izgubila je ali je iz jedanaesterca mogla povesti i ko zna kakav bi onda bio konačan rezultat. U današnjem duelu pokušat ćemo nametnuti svoju igru, a ukoliko to ostvarimo ni povoljan rezultat neće izostati", između ostalog je uoči današnjeg susreta rekao trener Širokog Brijega Branko Karačić.

Što se tiče igračkom kadra, u sastavu Širokog sigurno neće biti Vedrana Ješe koji mora odraditi kaznu zbog 3 žuta kartona, a neće konkurirati ni ozlijeđeni Ćorić. Ješino mjesto najvjerojatnije će popuniti mladi Brekalo.

Mogući sastav Širokog na Tušnju:
Bilobrk – Diogo, Džidić, Brekalo, Bertoša – Marciano, Ivanković, Wagner – Mišić, Roskam, Zakarić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.