Trener GOŠK-a Darko Dražić

Izjave trenera nakon susreta na Pecari

Dražić: Zaslužena pobjeda Širokog

Momčad Širokog Brijega večeras je u malom hercegovačkom derbiju protiv GOŠK-a slavila rezultatom 2:0.

U prvom poluvremenu obje ekipe su odigrale loše, a na prvu pravu priliku čekalo se do 45.minute kada Varea iz sjajne pozicije šutira malo pored gola.

U nastavku je Široki zaigrao mnogo bolje, a rezultat takve igre bila su i dva pogotka u mreži Nikole Schrenga. U 63. minuti sjajnim udarcem Širokobriježane je doveo Ivanković, a konačan rezultat postavio je Varea u 74.minuti.

„Čestitam Širokom na potpuno zasluženoj pobjedi. Mi smo došli da zatvorimo prilaze našem golu što smo u prvom poluvremenu i uspjeli jer nam Široki nije stvorio niti jednu pravu šansu osim one prilike iz 45.minute. U drugom poluvremenu smo se malo otvorili i onda nakon greške na sredini terena sjajnim pogotkom Ivankovića gubimo 1:0. Široki je do kraja odigrao rutinski i još jednom čestitam na pobjedi i želim im puno sreće u nastavku prvenstva.“, rekao je nakon utakmice trener GOŠK-a Darko Dražić.

Naravno, zadovoljniji na kraju je svakako bio trener domaće momčadi iako smatra da su njegovi izabranici morali puno bolje, pogotovo u prvom poluvremenu.

„Odigrali smo jako loše prvo poluvrijeme. GOŠK je ima kontrolu igre i morali smo praviti veći pritisak. Drugo poluvrijeme nam je olakšao Ivanković koji je postigao lijep gol jer smo očekivali da bi moglo biti i teže ukoliko ne zabijemo brzo. Kasnije smo mirno susret priveli kraju. Međutim, smatram da moramo bolje djelovati i ova stanka će nam sigurno dobro doći da popravimo sve greške.“, rekao je nakon utakmice trener Širokog Branko Karačić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.