Perišić zabio za remi s Arsenalom

Hummels: Zadovoljni smo bodom

Edmir Škorić

Arsenal je imao upakirana tri boda pred povratak u London, ali je onda Hrvat Ivan Perišić u samoj završnici rijetko viđenim pogotkom donio vrijedan bod Borussiji i slavlje u Dortmundu...

Bila je to jedna od dvije sinoć odigrane utakmice 1. kola u grupi F Lige prvaka, dok je u drugom susretu Marseille slavio u Pirineju protiv Olympiakosa (0:1).

"Mislim da možemo itekako biti zadovoljni jer je moglo puno gore završiti. Iako nismo dobili utakmicu, bili smo bolja momčad barem 85 minuta i mogli smo i trebali zabiti gol ranije", kaže stoper Borussije Mats Hummels, nastavivši:

"Međutim, nismo zabili. Događale su nam se pogreške . Poslije smo se dugo borili da bismo izjednačili, sve dok Ivan nije postigao izvanredan gol. Za mnoge od nas ovo je bio prvi nastup u Ligi prvaka i nezaboravna noć".

Borussija će sada u Bundesligi ugostiti Hannover, a narednu utakmicu u Ligi prvaka igraju kod francuskog Marseillea 28. septembra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.