Premijer liga BiH, 7.kolo

Široki dočekuje Slaviju

Široki Brijeg je u prošlom kolu ostvario pobjedu u Vrapčićima protiv Veleža i prikupio važna tri boda za ostanak u vrhu ljestvice.

Momčad Branka Karačića dobro je odigrala tu utakmicu i posve zasluženo slavila rezultatom 2:0, golove su postigla dva mlada igrača iz omladinske škole Širokog Ćorić i Kvesić.

U srijedu je momčad s Pecare odigrala i susret šesnaestine finala Kup-a BiH protiv Kozare na Pecari i slavila rezultatom 3:0 te prošla dalje.

Priliku da nastavi niz pobjeda i dobre igre koje su do sada prikazali Širokobriježani imaju danas kada će ugostiti momčad Slavije kojoj baš i ne ide najbolje u zadnje vrijeme.

Karačić će imati određenih problema sa sastavom zbog ozljeda i zbog 3 žuta kartona koja imaju pojedini igrači i morat će pauzirat u ovom susretu, pa tako danas u konkurenciji neće biti Wagmer, Zakarić i Marciano, a najvjerojatnije i Diogo koji ima problema sa trbušnim zidom.

„Bez obzira na izostanak ovih pojedinih igrača vjerujem u pobjedu. Mislim da ovi igrači koji dobiju prigodu neće podcijeniti suparnika i da će odigrati kvalitetno te da ćemo s nova tri boda na kontu razmišljati o derbiju protiv Sarajeva.“, rekao je trener Širokog Branko Karačić.

Susret između Širokog Brijega i Slavije na rasporedu je danas s početkom u 19 sati, a izravan prijenos ove utakmice možete pratiti preko livestreaminga na www.hercegovinalive.com.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.