Hazard poručio Lilleu: Želim samo u Real

Eden Hazard je poručio čelnicima Lillea da želi preseliti samo u Real Madrid, te da će odbiti sve ponude drugih klubova, piše El Confidencial.

Mladi Belgijanac izjavio je da je spreman napustiti Lille na kraju sezone, pod uslovom da pređe u veći klub, ali sada je jasno gdje želi nastupati u budućnosti.

Navodno, Chelsea i Paris Saint-Germain su već slali ponude od 30 miliona eura, ali francuski klub je to odbio, jer im je trebala Hazardova pomoć u Ligi prvaka. Arsenal, Bayern Munchen, Milan, Inter i Juventus su također pokazali interesovanje za 20-godišnjeg Belgijanca.

Zinedine Zidane, sportski direktor Real Madrida, u nekoliko navrata iskazivao je oduševljenje Hazardovim igrama i Francuz nestrpljivo čeka krilnog igrača Lillea na Santiago Bernabeu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.