Chicharito pohvalio Welbecka

Meksički internacionalac Javier Hernandez, je pohvalio svog saigrača iz Manchester Uniteda, Dannyja Welbecka.

"Welbeck je odigrao nekoliko sjajnih utakmica u posljednje vrijeme, a također, igrao je dobro na posudbi u Sunderlandu. Sjećam se kada sam bio u Meksiku da sam ga gledao na televiziji i tada je rijetko dobivao šanse u Unitedu. Još tada se moglo vidjeti da posjeduje mnogo potencijala i kroz svo ovo vrijeme konstantno napreduje. Ovu sezonu je sjajno startovao.", rekao je popularni Chicharito, a na upit o šansama njegove ekipe za titulu u Premiershipu, odgovorio:

"Siguran sam da možemo osvojiti titulu. Imamo mnogo mladih igrača koji su gladni uspjeha, a to pomaže ostatku ekipe. U ekipi imamo sjajan spoj mladosti i iskustva i mislim da bi to mogao biti ključ uspjeha."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.