Dalibor Šilić, kapiten Širokog Brijega

Joškić im poništio gol, nije im dao igrati

Katalinić: Sramotno suđenje u Trebinju

U Nogometnom klubu Široki Brijeg još su u „šoku“ nakon što su, kako ističu, pokradeni od strane suca Duška Joškića u srijedu u Trebinju.

„Bruka i sramota“, decidan je Ivan Katalinić, trener tima sa „Pecare“ u izjavi za SportSport.ba.

„Ma, ono je bila neviđena lakrdija. Sudac Joškić nam nije uopće dozvolio da igramo, poglavito u drugome poluvremnu. To je bila tipična krađa! Jednostvano nemam druge riječi kako bi opisao utakmicu 5. kola Premijer lige BiH koju smo odigrali u apsolutno neregularnim uvjetima u srijedu u Trebinju“, istaknuo je Katalinić za naš online magazin, rekavši, konkretno, što Širokobriježani zamjeraju sucu Joškiću:

Vasilj napravio skandal
Utakmici u Trebinju prethodio je skandal kojeg je napravio Vladimir Vasilj, čuvar mreže Širokobriježana. Poslije ručka pred sraz sa Leotarom, trener Katalinić je izdiktirao sastav u kojemu se nije našao, a onda je demonstrativno napustio sastanak i odmah otišao ka rodnom Međugorju. Nije se jučer pojavio na „Pecari“, a kako sada stvari stoje, karijeru u Širokom Brijegu je završio. Iako smo ga jučer u nekoliko navrata pokušali kontaktirati nije se javljao na naše pozive. Katalinić je rekao da to nije njegov posao, nego da Uprava odluči o kazni za, do srijede, prvog vratara Širokobriježana.    
„On nam je poništio čist gol u 27. minutu. Wagner jer dao gol iz apsolutno regularne situacije. Jedan od njihovih obrambenih igrača bio je na stativi kada je Wagner primio loptu i proslijedio je u gol. Joškić je, na čuđenje svih na stadionu, signalizirao zaleđe, a asistent mu to nije uopće sugerirao. Tek nakon pola minuta kada su naši igrači već protestirali kod Joškića, on je podigao zastavicu, kao, uvaživši odluku glavnog suca.“

Katalinić govori i kako je Leotar do trijumfa došao iz očiglednog zaleđa.

„Gol kojeg je Jovica Vico dao za njih u trećemu minutu sudačke nadoknade vremena susreta je neregularan. Prvo su igrači Leotara napravili prekršaj nad Topićem, a onda i nad našim vratarem Bandovićem. No, Joškić se nije uopće oglasio. Opet moram reći. Sramota! Pa, još sebi ne mogu da dođem“, kaže Katalinić.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.