Dva kombija za OKI Fantome

M. Skaka

Na današnjoj press konferenciji OKI Fantoma na kojoj su uručeni ključevi za dva kombija, koja su dobili od ITF-a, obratili su se direktor ITF-a Dorjan Maršić, te trener Fantoma Ševko Nuhanović i predsjednik Ismet Godinjak.

Osim svečanog uručenja ključeva govorilo se i o program realizacije projekta zaštite od mina, kao i nagradama koje su Fantomi dobili u ovoj godini. Naročito su ponosni na svjetsku nagradu “Survivors”, koju uručuje koju dodjeljuje Marshall Legacy Institute (MLI), a nagrada je uručena direktoru fantoma Mirsadu Mirojeviću  4. oktobra u Washingtonu.

"ITF je upoznat s radom Fantoma i smatramo, naročito nakon što ih je spomenula generalna sekretarka Amerike Hilari Klinton, da ne postoji neko na svijetu da ne zna za njih i njihov predn rad. Nadamo se da će im ova vozila olakšati način rada, te da će ih koristiti u prave svrhe i snjima provoditi program zaštite od mina." rekao je direktor ITF-a Dorjan Maršić.

"Mi smo jesenji prvaci i svakako da će namova vozila omogućiti da što uspješnije završimo ovu sezonu i osvojimo titulu prvaka BiH, jer svako drugo mjesto za nas je neuspjeh, pa čak i kada smo drugi u Evropi." istakao je trener Ševko Nuhanović

"Moram da kažem das mo izuzetno sretni što ljudi prepoznaju naš rad. Nažalos, nekada mi se čini da nas više cijene u drugim zemljama nego u BiH, ali mi ćemo i dalje raditi na našim projektima. Svakako da smo ponosni na nagradu MLI “Survivors” i hvala ITF-u na vozilima, jer su nam bila prijeko potrebna." riječi su Ismeta Godinjaka, predsjednika kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.