Barcelona odbila Tella posuditi Betisu

Edmir Škorić

Španski prvoligaš Betis želio je dovesti perspektivnog Cristiana Tella na posudbu, no Barcelona je odbila takvu mogućnost.

Andalužani žele pojačati napad u zimskom prijelaznom roku i mladi 20-godišnji Tello, član Barcelone, nametnuo se kao idealno rješenje.

Tello je proizvod Barcine omladinske škole i nakon dvije godine igranja u Espanyolu, sredinom 2010. vratio se na Nou Camp. Ove sezone je upisao debi u prvu momčad katalonskog kluba.

Ipak, Betisova želja neće biti uslišena, jer je Barcin trener Pep Guardiola odbio pustiti svestranog napadača. Tello je trenutno jedna od alternativa za povrijeđene Ibrahima Afellaya i Davida Villu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.