Kapiten kadetske reprezentacije BiH odlazi na Eastlands

Musić dobio ponudu za kamp Man. Citya

Mladi fudbaler tuzlanske Slobode Semir Musić dobio je poziv od Manchester Citya da dođe u njihov kamp za mlade igrače.

Engleski klub Manchester City poslao je poziv mladom, 16-godišnjem fudbaleru tuzlanske Slobode Semiru Musiću pozivnicu u kamp za mlade fudbalere, u kojem bi trebao ostati desetak dana.

Nakon vremena provedenom u kampu, ukoliko zadovolji struku Manchester Citya, Musiću bi mogao biti ponuđen i ugovor, te bi ovaj igrač rođen 20. jula 1995. godine, mogao postati član omladinskog pogona kluba sa Eastlandsa.

Osim Musića, poziv za odlazak u kamp Manchester Citya dobio je i Ervin Jusufović, još jedan mladi fudbaler tuzlanske Slobode.

Samir Musić je kapiten kadetske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.