Pantilimon oduševljen atmosferom u Cityju

Rezervni golman Manchester Cityja, Costel Pantilimon, ubijeđen je da poraz od gradskog rivala neće utjecati na atmosferu u redovima Građana.

"Taj poraz nije poljuljao naše samopoudzanje. Bila je to interesantna utakmica, ali izgubiti igrača nakon samo 10 minuta igre nije uobičajena situacija. U drugom poluvremenu smo igrali na kontranapade i postigli smo dva gola, a imali smo još šansi i da se potpuno vratimo u meč", rekao je Pantilimon, te dodao:

"Za nas je dobro to što imamo tri golmana koja treniraju odlično. Menadžer odlučuje o sastavu, ali volio bih biti njegov prvi izbor. Atmosfera u timu je odlična i svi želimo igrati i osvajati trofeje."

Manchester City je trenutno lider u Premiershipu, sa tri boda prednosti u odnosu na Crvene vragove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.