Rijeka odbila ponudu

Salčinovića žele Kazahstanci

Adnan Beganović

Na adresu hrvatskog prvoligaša Rijeke stigla je ponuda od jednog kazahstanskog kluba za bosanskohercegovačkog internacionalca Fenana Salčinovića, no čelnici momčadi s Kantride istu su odbili.

"Odbili smo ponudu jednog kazahstanskog prvoligaša koja je daleko ispod nama prihvatljive granice. A ta granica je iznos s kojim bi pokrili barem dvije plate", izjavio je predsjednik Rijeke Rober Komen.

Ovakvim razvojem događaja nije razočaran ni nekadašnji fudbaler Čelika i Zrinjskog.

"O svemu odlučuje klub, ja imam važeći ugovor. Ako se dogovore sa zainteresiranima da svi budemo zadovoljni, i Rijeka i ja, dobro. Ako ne, za mene nema problema. Meni ju tu super", istakao je Salčinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.