Prijateljski susret

Široki pobijedio Brotnjo 4:0

Izabranici Branka Karačića su danas odigrali prvi pripremni susret za sljedeću polusezonu, a na kampu Musa-Karačić gostovalo je Brotnjo.

Širokobriježani su očekivano bili bolji od gostiju iz Čitluka koji se natječu u 2.ligi FBiH – Jug, a nadmoć na terenu su okrunili i sa četiri pogotka u mreži Čitlučana.

Široki je poveo u prvom poluvremenu preko Marija Kvesića koji se odlično izborio za poziciju i udarcem sa 16m pogodio mrežu gostujućeg golmana.

S ovim rezultatom se otišlo na odmor, a nismo zabilježili niti jednu šansu Brotnja.

U nastavku je Široki postigao još tri gola, prvo je zabio Varea na dodavanje Mišića, zatim je lijepim golom Mario Ljubić postavio 3:0, a isti igrač je postigao gol i za konačnih 4:0.

Trener Karačić je pružio šansu svim igračima uključujući i juniore koji su priključeni prvoj momčadi.

Sljedeći susret Širokobriježani bi trebali odigrati 28. siječnja u Međugorju protiv Osijeka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.