Karačić testira omladince - Ivan Barišić (9)

Karačić zadovoljan odrađenim do sada

Širokobriježani danas protiv Osijeka

Tri tjedna priprema je iza momčadi NK Široki Brijeg koju danas očekuje i drugi pripremni susret protiv Osijeka na kampu Musa-Karačić s početkom u 15:00 sati.

Širokobriježani su prošli tjedan odigrali prijateljski susret sa Brotnjom u kojem su bez većih problema slavili sa 4:0 pogocima Kvesića, Varee i Ljubića (2).

Trener Karačić ističe da je zadovoljan dosadašnjim tijekom priprema i da su igrači pod punim opterećenjem, a ono što ga najviše raduje jest da nema ozljeda.


„Tri tjedna priprema smo odradili bez problema, a sretan sam što nema ozljeda. Svi rade pod punim opterećenjem, u kadru imamo 30 igrača od toga sedam iz omladinske škole i sigurno raduje viđeno kod njih. Oni će s nama raditi do određenog trenutka i onda moramo iskristalizirati ekipu koja će preuzeti najveću odgovornost u nastavku prvenstva na sebe.“, rekao je Karačić.

„Nakon turnira Gojko Šušak ostavit ćemo 2-3 mladića da idu s nama u Tursku. Planiramo u proljetnom dijeli sezonu 2-3 juniora koristiti stalno iako o tome još nismo donijeli konačne zaključke.“, rekao je Karačić.

Protiv Osijeka će svi igrači dobiti priliku, a jedino Vedran Ješe neće konkurirat zbog smrtnog slučaja u obitelji. Nakon utakmice protiv Osijeka Širokobriježane očekuje i Memorijalni turnir Gojko Šušak koji je na rasporedu 3.-5.veljače u Širokom Brijegu.

Momčad s Pecare će otvoriti turnir protiv ekipe Rijeke koju s klupe vodi prošlogodišnji trener Širokog Ivo Ištuk. Drugi par čine ekipe Cibalie i Hr.Dragovoljca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.