Mancini će gledati Cavanija i Lavezzija, ali ih ne želi

"Pojačanja su mi na posljednjem mjestu"

Manchester City se povezivao sa napadačkim dvojcem iz Napolija, Edisonom Cavanijem i Ezequielom Lavezzijem, no Roberto Mancini je odbacio te špekulacije.

U posljednje vrijeme pisalo se da bi Građani na kraju sezone mogli poslati ponudu za Cavanija i Lavezzija, ali Mancini je rekao da su mu pojačanja u ovom trenutku na posljednjem mjestu.

"Ništa od toga. Nisam govorio ni o kome sa Cityjevim direktorima. Prvo moramo svojiti Premier ligu, a onda ćemo govoriti o pojačanjima", rekao je talijanski stručnjak.

Mancini je priznao da će gledati sutrašnji susret između Napolija i Chelseaja, ali samo zato što ga je zaintrigiralo kako će talijanska momčad odigrati protiv Chelseaja u okviru osmine finala Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.