Hajduk raskida ugovor sa Barišićem

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački fudbalski internacionalac, Josip Barišić, najvjerovatnije će napustiti Hajduk.

Josip Barišić u redove Hajduka stigao je iz Širokog Brijega. U splitsku momčad doveden je kao pojačanje, no taj epitet nije opravdao.

Dolaskom Krasimira Balakova na klupu Hajduka, bosanskohercegovački internacionalac udaljen je iz prvog tima, a Hajduk ga je imao namjeru pozajmiti Primorcu iz Stobreča.

Barišić je odbio otići na pozajmicu, pa su čelnici Hajduka pokrenuli proceduru o raskidu ugovora i to na štetu igrača jer nije poštovao odredbe istog u kojem se navodno navodi da igrač mora ići na pozajmicu ukoliko tako odredi klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.