Primera

Ronaldova dva gola za pobjedu Reala

U posljednjem današnjem susretu 27. kola španske fudbalske Primera lige Betis je u Sevilli poražen od Real Madrida rezultatom 3:2.

Real Madrid i nije dobro počeo susret, nakon što je već u desetoj minuti Molina doveo Betis u prednost. Ipak, 15 minuta kasnije na 1:1 uspio je izjednačiti argentinski internacionalac Gonzalo Higuain, a pri tom se rezultatu i otišlo na odmor.
 
Već u sedmoj minuti Portugalac Cristiano Ronaldo pogodio je za preokret i donio je prednost Realu od 2:1. Međutim, slavlje Madriđana nije dugo trajalo. Samo tri minute kasnije Montero je ponovo vratio stvari na početak pogodivši za 2:2.
 
Pobjedu i nova tri boda Real Madridu u 73. minuti donio je svojim drugim golom na ovom susretu Cristiano Ronaldo.
 
 
 
 

Betis 2-3 Real Madrid by simaotvgolo12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.