Zrinjski na prvom gostovanju ovog proljeća

Musa: Odgovara nam igra Olimpica

M. Maksimović

Nogometaši Zrinjskog prvo proljetno gostovanje danas odrađuju na Otoci. Protivnik je ekipa Olimpica koja je u prvom dijelu prvenstva slavila pod Bijelim brijegom, pa će sastav Slavena Muse probati uzvratiti istom mjerom.

Taj poraz u Mostaru bio je tek jedan od dva koliko je upisala ekipa Slavena Muse u dosadašnjem dijelu prvenstva. Protiv Olimpica će Musa izvesti sastav u kojem neće biti kartoniranog Igora Žuržinova odnosno povrijđenog Marka Popovića i očekivati je da će u odnosu na Čelik biti napravljena još koja izmjena u odnosu na Čelik.

 

 

''To je ekipa koja nas je jedina pobjedila u Mostaru prošle sezone u jednoj otvorenoj utakmici i upravo očekuje da će i današnja biti takva.Olimpic je ekipa koja u svojim redovima ima nekoliko iskusnih individualaca, a puno su dobli dolaskom Bučana. Nisu bez razloga u gornjem dijelu tabele.Oni uvijek igraju otvoreno i nama to svakako odgovara, a možda će najveći problem predstavljati danas, teren koji će vrlo vjerovatno biti težak za igru'' mišljenja je Slaven Musa. Zrinjski je do sada četiri puta gostovao Olimpicu i sva četiri puta je poražen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.