Odbio druge klubove

Goetze: Dortmund pravi nešto veliko

Ponajbolji fudbaler prvaka Njemačke Borussije iz Dortmunda, sjajni mladi Mario Goetze, kazao je kako je odbio ponude Arsenala, Bayerna, Barcelone i Reala.   

Goetze je produžio ugovor sa Dortmundom, te tako prekinuo sve špekulacije oko svog odlaska.

 

"Uvijek sam govorio da je ostanak u Dortmundu stvar srca i duboke povezanosti s ovim klubom i ovom ekipom. Uz sve to sadašnji kadar po meni ima ogroman potencijal i ocijenio sam da se nešto veliko stvara u Dortmundu", rekao je Goetze.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

"Mislim da je ostanak u Dortmundu jednostavno najbolja opcija za nastavak moje karijere. Ova momčad je još u razvoju, a imamo neslućene kapacitete i ja želim biti dio tog projekta. Naredne sezone nam dolazi Marco Reus i imaćemo još jaču ekipu", dodao je reprezentativac Njemačke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.