Trener Varde, Dragoljub Vidačić

Rijetko se susrećemo sa ovako jakim suparnicima

Momčad Širokog WWin sinoć je bez problema svladala Vardu na svom terenu rezultatom 93:67.

Ivan Velić je pružio priliku svim igračima, a najbolji je bio Barać koji je stvario double-double učinak (12 skokova, 13 koševa), te Coleman Collins sa 13 koševa. Planinić je u igri proveo svega 10 minuta ali mu je to bilo dovoljno za 11 koševa i 4 skoka.

U gostujućoj momčadi, koja je sinoć bila raspoložena u šutu za 3 poena (11/22), najbolji je bio Mičeta sa 14 koševa, a 13 je dodao Đerić.


„Čestitke Širokom na zasluženoj pobjedi. Mi smo iz ovog susreta pokušali izvući što više. Rijetko se susrećemo sa ovako jakim suparnicima. Sada nam slijedi Bosna i okrećemo se u potpunosti toj utakmici.“, rekao je trener Varde, Dragoljub Vidačić.

Trener Širokog, Ivan Velić, bio je zadovoljan pobjedom ali i tim što pred vrlo važan susret u utorak sa Igokeom u kojem će se odlučivati o prvom mjestu u Ligi 6, nije bilo ozljeda.

„Varda igra dobro s obzirom na roster. Zabiti Širokom 11 trica nije mala stvar, zabili su nam najviše koševa do sad na Pecari od svih ekipa. Igrali smo dovoljno, nismo se istrošili i nije se nitko ozlijedio što je najvažnije.“, rekao je Velić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.