Trener Bayerna pred gostovanje Realu

Heynckes: Možemo svakom postići gol u gostima

Edmir Škorić

Bayernov trener Jupp Heynckes najavljuje spektakl u Madridu na uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka.

Bavarci su u prvom susretu, odigranom u Minhenu, uspjeli doći do važne pobjede nad Realom (2:1), a težak posao čeka ih sutra navečer na Santiago Bernabeu.

"Bit će to pravi spektakl. Velika nogometna utakmica u svakom segmentu. Pravi sudar divova", rekao je Heynckess i dodao:

"Mislim da moji igrači mogu pravilno reagirati u takvom okruženju. Važnost utakmice ih sigurno neće spustati, nisu oni niti takvi nogometaši, niti  takvi ljudi".

"Svakome možemo postići pogodak u gostima, to je ono što svi u klubu znamo. No, znamo i da igramo protiv napadački možda najjače svjetske momčadi. Real je zabio ove sezone 150 pogodaka, imaju gigante od nogometaša u napadu", smatra njemački stručnjak i za kraj dodaje:

"Evo, sada su skinuli i Barcelonu na njenom terenu, a svi smo govorili o Barceloni kao najboljoj svjetskoj momčadi ikada. Bit će teško, ali bit će i spektakularno. Radujem se svemu i idemo po prolaz".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.