Premijer liga, 24. kolo

Mostarski derbi u nedjelju, Sarajevo - Rudar u subotu

Adnan Beganović

U vikednu ispred nas biće odigrano 24. kolo Premijer lige s tim što će se pet utakmica igrati u subotu, a tri u nedjelju.

Derbi 24. kola između Veleža i Zrinjskog igrat će se u nedjelju sa početkom u 16:30 sati uz direktan televizijski prenos.

Pored ove utakmice u nedjelju će snage odmjeriti Slavija - Travnik, te GOŠK i Olimpic, a obje utakmice počinju u 16:30 sati.

U subotu će tri susreta biti odigrana osd 16:30 sati i to Čelik - Leotar, Sloboda - Željezničar, te Kozara - Široki Brijeg, dok će od 19:30 igrati Sarajevo - Rudar, te Borac i Zvijezda.

Premijer liga 24. kolo:
Čelik - Leotar subota 16:30
Kozara - Široki Brijeg subota 16:30
Sloboda - Željezničar subota 16:30
Sarajevo - Rudar subota 19:30
Borac - Zvijezda subota 19:30
GOŠK - Olimpic nedjelja 16:30
Slavija - Travnik nedjelja 16:30
Velež - Zrinjski nedjelja 16:30

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.