Plemići bez trenera

Musa dao otkaz u Zrinjskom

Slaven Musa od jučer više nije trener nogometaša Zrinjskog.

Ovaj se stručnjak odlučio povući sa klupe mostarskog premijerligaša nakon poraza u gradskom derbiju od Veleža u Vrapčićima (1:3).

 

"Istina je. Saopštio sam čelnicima Zrinjskog svoju odluku o odlasku sa klupe. Preuzimam na sebe odgovornost za posljednje rezultate koje smo ostvarili i mislim da je najbolje i za mene i za klub da se povučem", rekao je Musa za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Nakon 24 odigrana kola, Zrinjski se nalazi na šestom mjestu na tabeli Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine sa 39 osvojenih bodova, a u narednom kolu Plemići dočekuju Slaviju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.