Novak Đoković

"Ljubav je veliki pokretač, oženit ću se spontano"

Edmir Škorić

Prvi reket svijeta, Novak Đoković, izjavio je kako će spontano zaploviti u bračne vode.

Najbolji teniser današnjice osvrnuo se malo i na stvari izvan terena. Tako je rekao kako mu je djevojka Jelena velika podrška te da će njih dvoje spontano i zajednički donijeti odluku o trenutku kada će izreći sudbonosno "da". 

 

"Ljubav je veliki pokretač i Jelena i ja ćemo odluke vezane za našu budućnost donijeti spontano", rekao je Đoković dok je odgovarao na pitanja svojih fanova na osobnoj internetskoj stranici.

 

Najsretniji trenutak u karijeri proglasio je osvajanjem Wimbldona, a najteži mu je, kako kaže, poraz od Rafaela Nadala u polufinalu Olimpijskih igara u Pekingu.

 

Za 2012. godine prioriteti su mu Roland Garros i Olimpijske igre u Londonu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.