Tradicija duga 73 godine

Tigar

SportSport.ba

Korporacija Tigar osnovana je 1935. godine kao radionica za proizvodnju gumenih proizvoda i svih vrsta gumene obuće.

Proizvodni entiteti ove srbijanske korporporacije su Tigar obuća, Tigar tehnička guma, Tigar hemijski proizvodi i Tigar tyres.

Osnovna misija ove korporacije je stvaranje sistema vrijednosti kroz proaktivnu razmjenu sa okruženjem u cilju zadovoljenja svih zainteresovanih strana, afirmacije principa održivog razvoja, primjene najviših etičkih standarda, kao i poboljšanja kvaliteta života svojih pripadnika i uvećanja bogatstva korporacije.

Korporacija Tigar želi postati kompanija u čijim se vrijednostima odražava dostojanstvo i integritet pripadnika i partnera i koja pruža istinski doprinos održivom razvoju.

KONTAKTI:
Tigar AD
Nikole Pašića 213
18 300 Pirot
Srbija

Tel:        ++ 381 10 304-032
Fax:    ++ 381 10 304-022
E-mail:    danijela.aleksov@tigar.com
Web:    www.tigar.com
Aktuelni program "Tigar Obuće" obuhvata slijedeće grupacije proizvoda: obuća opšte namjene, obuća za rekreaciju (lov i ribolov), zaštitna obuća i obuća za profesionalnu upotrebu.

Tigar tehnička guma raspolaže širokom paletom proizvoda koje su mogu svrstati u osam grupacija: protektorski materijal i ostali presovani proizvodi; gumeni profili; cijevi cijelogumene, sa tekstilnom i metalnom armaturom; presovani guma-metal i ostali guma-metal proizvodi za industriju i rudarstvo; sportski program; namjenski proizvodi (proizvodi za vojnu opremu i naoružanje); gumirani valjci i brodski odbojnici i gumene smijese.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.