Klub s Pecare za primjer ostalima

Pozitivno poslovanje i bez dugova

Danas je održana Godišnja skupština nogometnog kluba Široki Brijeg na kojoj je izneseno izvješće o radu kluba u 2011.godini i planovi u 2012.

Financijsko izvješće kluba i osvrt na prošlu godinu iznio je predsjednik Širokog Zlatan Mijo Jelić koji je istakao da je Široki poslovao pozitivno, jedini je od premijerligaša koji nema duga prema državi i da je klub s Pecare u posljednjih šest godina platio više poreza neg osvi ostali klubovi zajedno što je za svaku pohvalu.

„Nogometni klub Široki Brijeg je proteklih godina izrastao u prepoznatljiv brand, cijenjen u regiji i šire. Rezultatski smo najuspješniji klub u BiH u proteklom desetljeću, redoviti smo sudionici UEFA-inih natjecanja, a uvjete za licenciju uvijek ispunjavamo prvi“, rekao je između ostalog Jelić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.