Četvrta utakmica finalne serije za košarkaškog prvaka BiH

Kraj serije ili majstorica na Pecari?

Večeras je na rasporedu četvrta utakmica finalne serije za košarkaškog prvaka BiH u kojoj će  momčad Igokee dočekati aktualne prvake, ekipu Širokog WWin.

Posljednji susret odigran je u nedjelju u Širokom Brijegu i u jednoj zanimljivoj, napetoj i neizvjesnoj utakmici slavio je Široki rezultatom 97:89 i tako ponovno poveo u seriji.

Momčad s Pecare je u drugoj utakmici poražena na istom gostovanju i sigurno da će ovog puta igrači Ivana Velića ući u utakmicu sigurnije i odvažnije nego tada.

„Ne volim kad igrači u susret uđu i podsvjesno očekuju lagan posao. Nadam se da će biti još jedna egal i zanimljiva utakmica jer volim takve i jedva čekamo da počne. Moramo promijeniti neke stvari u igri ali idemo riješiti seriju.“, rekao je trener Širokog Ivan Velić.

Širokobriježani će biti oslabljeni u ovoj utakmici jer zbog ozljede zgloba neće nastupiti Boris Barać. Josip Bilinovac ima problema sa rukom, a i Jakov Vladović ima sitnih problema s ozljedom, međutim, njih dvojica bi trebali biti na raspolaganju Veliću.

Susret u Laktašima je na rasporedu večeras s početkom u 20:15 sati uz izravan prijenos na BHT1 televiziji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.