Možda se Velež i Zrinjski sastanu u četvrtfinalu

Fudbalski Kup Bosne i Hercegovine

Žrijeb četvrtfinala u utorak

Žrijeb četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine u fudbalu u kojem će igrati šest premijerligaški klubova, i po jedan iz entitskih liga Federacije BiH i RS, biće obavljen u utorak.

Izvlačenje parova zakazano je za 12 sati u prostorijama Nogometog saveza /Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, a biće totalno, to jeste svaka ekipa moći će za protivnika dobiti bilo koju, bez tzv. „razdvajanja u bubnju“.

Prve utakmice četvrfinala Kupa BiH igraće se 29. oktobra ove godine. Revanš mečevi poslije kojih ćemo saznati ovosezonske polufinaliste su 12. novembra.
Napomenimo, u četvrtfinale plasirali su se Široki Brijeg, Zrinjski, Sloboda, Orašje, Velež, Slavija, Olimpik i Radnik (Bijeljina).

Titulu iz prošle sezone u najmasovnijem takmičenju u našoj zemlji brani mostarski Zrinjski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.