Drpić je priveden zbog bahatog ponašanja prema policiji

Nemarni Boys

Mamić vadio Drpića iz policije

Dino Drpić, standardni prvotimac zagrebačkog Dinama i hrvatski reprezentativac, zbog bahatog ponašanja prema policiji, priveden je danas u Prvu policijsku upravu na Zrinjevcu, pišu hrvatski mediji, a iz policije ga je vadio Zdravko Mamić, izvršni dopredsjednik Dinama.

Drpića je zaustavila policijska patrola u Šestinskom dolu u Zagrebu jer je razgovarao na mobitel. Obzirom da nije poštovao policijske upute, s lisicama na rukama priveden je u policiju, a „oslobođen“ je tek nakon intervencije iz kluba, a kako pišu hrvatski mediji presudio je Mamićev poziv!

Prve informacije govorile su da Drpić zbog incidenta neće putovati na utakmicu u Šibenik, ali to se ipak nije dogodilo. Ado Kožul, portparol Dinama, potvrdio je da je Drpić ipak stigao na autobus.

U klubu pretpostavljaju da je razgovarao mobitelom i žurio se na autobus kod maksimirskog stadiona kojim su igrači trebali otputovati u Šibenik na sutrašnju prvenstvenu utakmicu. Drpić bi trebao biti prekršajno procesuiran zbog remećenja javnog reda i mira, a vjerojatno mu slijedi i novčana kazna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.