Tottenhamov dvojac na izlaznim vratima

Manchester United žarko želi Modrića i Balea

M. Skaka

Manchesteer United želi iskoristiti odlazak Harryja Redknappa iz Tottenhama i preuzeti dvojicu njihovih najboljih igrača.

Luka Modrić i Gareth Bale su na meti Sir Alexa Fergusona koji misli da ih može povući sa White Hart Lanea sada kada više nema Redknappa.

Možda i najveći razlog zbog kojeg se ova dvojica igrača na izlaznim vratima jeste činjenica da se Totenham nije plasirao u Ligu prvaka nakon što ne njihovo mjesto zauzeo Chelsea osvojivši ovo prestižno takmičenje.

United će svakako imati još konkurenata za Modrića i Balea, ali za sada Old Trafford zvuči kao najbolja opcija za obojicu.

Barcelona, Real Madrid i Manchester Sity, sasvim sigurno će jurišati na Modrića i Balea, ali nakon što su propustili Edena Hazarda u Unitedu su odlučni da što prije dovedu vrhunska pojačanja. Modrić i Bale, mogli bi biti upravo igrači koji će im donijeti oštrinu koja se traži na Old Traffordu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.