Upozorenje zbog oskudne odjeće

Khedirina djevojka upozorena od Njemačkog saveza

A. Haznadarević

Kako prenose njemački mediji, Fudbalski savez Njemačke je poslao upozorenje Leni Gercke, djevojci igrača Real Madrida i reprezentacije Njemačke Samija Khedire.

Lena, koja je poznata njemačka tv voditeljica i model, nerijetko se u javnosti pojavljuje oskudno obučena, a već u nekoliko navrata se takva pojavila i na tribinama gledajući mečeve reprezentacije Njemačke i svog dragog, koji je standardni prvotimac Elfa.

Na taj način izazvala je veliku pometnju na tribinama, a čelnici njemačkog Fudbalskog saveza su u želji da se slična scena ne ponovi, prilikom izdavanja upozorenja istakli da Lena "odvraća pažnju igrača i navijača na ono što se dešava na tribinama".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.