Wagner produžio sa Širokim

Jedan od najboljih igrača Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine Brazilac Wagner produžio je ugovor sa Širokim Brijegom.

Brazilac Wagner produžio je ugovor sa Širokim Brijegom , te tako demantovao sve navode o svom odlasku sa Pecare. Wagner se priključio pripremama Širokog na Kupresu i kako sada stoje stvari i naredne sezone će nositi dres tima sa Pecare.

 

Inače, u Širokom u petak počinje Memorijalni turnir "Gojko Šušak". Prva utakmica na programu je u 18 sati, a sastaju se Split i GOŠK, dok u 20:30 sati igraju Široki i Zadar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.