Večeras počinje turnir Gojko Šušak

Na Pecari predstavljeni novi igrači

Danas je u prostorijama NK Široki Brijeg održana konferencija za medije povodom početka Memorijalnog turnira Gojko Šušak te su predstavljeni i novi igrači Širokog.

Utakmicom na kampu Musa-Karačić u 18:00 sati turnir će otvoriti GOŠK i RNK Split, dok će druga utakmica biti također večeras u 20:30 sati na Pecari, a sastat će se domaćin Široki Brijeg i Zadar.

Širokobriježani su odradili dio priprema u Širokom, a dio na Kupresu, nije bilo posebnih negativnih stvari i ozljeda pa je trener Bloudek zadovoljan i s tim ali i s odrađenim do sada.

„Mislim da smo dobili kvalitetna pojačanja. Pripreme su prošle dobro i mislim da ćemo dobru spremu na turniru kao pripremu za prvenstvo i Europu. Nadam se da ćemo večeras protiv Zadra pokazat naše težnje i orijentaciju u igri za iduću sezonu. Cilj je kao i svake sezone vrh tablice i izlazak u Europu, ali iskreno se nadam da ćemo ovaj put otići i korak dalje.“, rekao je trener Širokog Marijan Bloudek.

„Osjećam se kao domaći igrač. Dolazim iz grada koji je u blizini, poznajem dosta igrača od prije i tu nema nikakvih problema. Ekipa je dobra, spremni smo, idemo utakmicu po utakmicu.“, rekao je novi napadač Širokog Krešimir Kordić.

„Dečki su me odlično primili kao i stručni stožer. Svi znamo ambicije kluba i na nama je da damo maksimum od sebe u svakoj utakmici. Široki je i prošle sezone imao jaku momčad i uz pojačanja ove sezone nadam se da ćemo ići i korak dalje.“, rekao je Damir Džidić.

„Hvala svima u klubu što su prepoznali moje kvalitete i moj rad i što sam ponovno na Pecari. S pravom se možemo nadati dobrim rezultatima jer imamo dobru ekipu. Konkurencija je jaka na svakoj poziciji i na nama je da radimo i da se borimo za svoj mjesto.“, rekao je Damir Zlomislić, igrač Širokog koji je igrao na posudbi u GOŠK-u.

„Hvala klubu i igračima koji su me krasno primili. Kao što su moji suigrači rekli, na nama je da radimo, da damo maksimum i da idemo na pobjedu  svaku utakmicu.“, rekao je Sandro Bloudek.

Jedini novopridošli igrač koji danas nije predstavljen je Davor Landeka koji je morao na liječnički pregled.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.