Harlemovci u Zenici privukli nešto manje od 2000 gledalaca

Neizvjestan nastup Harlemovaca u Sarajevu

Spektakularni Harlem Globetrotters trebali bi večeras nastupiti u Olimpijskoj dvorani “Zetra”, međutim nepunih sat i po prije najavljenog početka manifestacije gledaoci, ali i sami izvođači (Harlem Globetrotters) ne mogu ući u dvoranu.

Na licu mjesta je i naš novinar koji se priključio armiji koja je u potrazi za organizatorima koji još uvijek nisu stigli u “Zetru”.

Javili su se prije pola sata i rekli da dolaze za petnaest minuta.”, po treći put od jutros rekla nam je ljubazna gospođa na ulazu u Zetru.

Na licu mjesta je i direktor ZOI 84, Nedžad Ajnadžić koji je donio odluku da se niko ne može ući u dvoranu dok se ne završe “dogovori” sa organizatorima kojima za sada nema traga, a nezvanično se može čuti da organizator nije riješio sve detalje oko zakupa dvorane.

Više informacija uskoro… Ostanite uz SportSport.ba!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.