Katalonski magazin Sport:

"Modrić - još jedan navijač Barcelone na Bernabeuu"

A. Haznadarević

Katalonski magazin Sport pronašao je staru sliku Luke Modrića koja bi mogla napraviti velike probleme hrvatskom veznjaku, u slućaju da potpiše za madridski Real.

"Modrić, još jedan 'barcelonist' na Bernabeuu", velikim slovima piše na naslovnici Sporta, a ispod se nalazi slika mladog Modrića, koji pozira sa Barceloninim dresom na kojem piše njegovo prezime.

 

Kompletan tekst je napisan u provokativnom tonu, a Katalonci tvrde da će Modrić doći na Brenabeu samo zbog novca. 

 

"Čini se da će veznjak napustiti svoje snove kako bi otvorio čekovnu knjižicu", piše rivalskoj Barceloni naklonjeni magazin.

 

"Poziranje s dresom najvećeg rivala, bez obzira na to što je fotografija stara nekoliko godina, neće mu biti najbolji uvod u dolazak na Bernabeu", zaključuje se u tekstu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

Da li će ova slika biti razlog zaustavljanja transfera, o kojem se već nekoliko sedmica piše, ostaje nam da vidimo, no jedno je sigurno, navijači Real Madrida nisu bili oduševljeni špekulacijama o Modrićevom dolasku, a njihovo nezadovoljstvo će tek porasti nakon što vide ovu sliku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.