Rukometni bh. reprezentativac poginuo kod Beograda

Godinu dana otkako nas je napustio Marinko Kelečević

Adnan Beganović

Danas se navršava godina dana otkako nas je zauvijek napustio rukometni reprezentativac Bosne i Hercegovine, Marinko Kelečević.

Prije godinu dana bosanskohercegovačka javnost ostala je šokirana viješću da je u saobraćajnoj nesreći poginuo Marinko Kelečević.

Podsjetimo, Marinko je nedaleko od beogradskog aerodroma sa motociklom sletio sa ceste, te je ubrzo nakon toga preminuo.

Kelečević je rođen 1985. godine 26. jula u Drvaru, za bosanskohercegovačku reprezentaciju odigrao je 9 utakmica i pritom je postigao 26 pogodaka, a u karijeri je između ostalog nastupao za Debrecen i Ferencvaros, a samo nekoliko dana prije nesreće potpisao je ugovor sa slovenačkim Celjem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.