Prisustvovao skokovima sa Starog mosta

Bandić oduševio Mostarce: Nigdje bez Veležovog šala

Adnan Beganović

Gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić, danas je posjetio Mostar i prisustvovao je tradicionalnim skokovima sa Starog mosta.

Pored Bandića skokovima sa Starog mosta prisustvovali su gradonačelnici Cetinja i Kotora, zamjenica gradonačelnika Splita, zamjenik gradonačelnika Trebinja, te predsjednik Skupštine grada Kragujevca, a svi oni bili su gosti gradonačelnika grada Mostara i Sportskog saveza ovog hercegovačkog grada.

Prilikom obilaska starog grada Bandić je nosio šal Veleža, što je oduševilo sve Mostarce, a gradonačelnik Zagreba istakao je da su njegovi korijeni iz Hercegovine, koja je uvijek bila poznata po Veležu, te je dodao da su Rođeni uvijek bila jedna od njegovih ljubavi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.