Alex Ferguson ne namjerava vječno sjediti na klupi

Mourinho kao zamjena dolazi na Old Trafford?

Legendarni Škot na klupi Manchester Uniteda, Sir Alex Ferguson, ponovo je u javnost iznio neke svoje planove vezano za budućnost i tako opet uzburkao strasti...
Ferguson je jasno kazao kako ne namjerava sjediti na klupi tima sa Old Trafforda kada napuni 70 godina, a takav bi rasplet situacije vrlo lako mogao otvoriti put Joseu Mourinhu ka Manchester Unitedu.

 Međutim, sa Old Trafforda odlučno demantuju da im je Portugalac prvi na listi želja.

-    Treba znati kada dođe vrijeme za odlazak, a sa moje strane bi bilo zaista neozbiljno da sjedim na klupi i sa 70 godina, kazao je legendarni Škot.

Strašno visoke standarde koje je za svoje vladavine na Old Traffordu postavio Ferguson, moglo bi nadomjestiti samo nekoliko trenera, a Jose Mourinho je svakako jedan od njih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.