Sušić spreman za Zrinjski

Dojučerašnji napadač Zrinjskog, a sada Leotara, Sušić bit će spreman za međusobnu utakmicu ova dva tima u subotu na Policama. Za razliku od Sušića, u sastavu neće biti Milorada Cimirota i Nenada Nastića, koji su zbog težih povreda već završili ovu polusezonu i prije početka.

"Tačno je da imamo određenih problema sa povredama, ali i pored toga atmosfera u ekipi je sjajna. Igrači su odlučni za sezonu otvorimo pobjedom", kazao je trener Vladimir Gaćinović.

 

Igrači Leotara su ubjeđeni da je pred njima teška utakmica, ali i da će bodovi ostati na Policama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Zrinjski je jedan od kandidata za sami vrh i borit će se za Evropu, a to nama može samo da bude dodatni motiv. Želimo da pobjedimo komšije i siguran sam da ako svaki igrač pruži svoj maksimum onda će i bodovi ostati u Trebinju", smatra iskusni Zdravko Šaraba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.