Vidić: Nikad nismo sretni kad ne postignemo gol

Kapiten Manchester Uniteda Nemanja Vidić pozvao je danas svoje saigrače i navijače da ostanu mirni i ne razmišljaju previše o porazu od Evertona.

United je sinoć na startu Premijer lige nakon osam godina izgubio na Goodison parku sa Evertona sa 1:0, a Vidić se vratio na teren nakon devet mjeseci pauze zbog povrede.

Međutim, United nije uspio da zatvori sve rupe u odbrani, pošto su zbog brojnih izostanaka u zadnjoj liniji bila dvojica veznih igrača - Michael Carrick i Antonio Valencia.

"Znali smo da nas čeka teška utakmica i uradili smo sve da ostvarimo što bolji rezultat. Cilj je bio da igramo dugim loptama i koristimo šanse iz kontranapada. Nismo uspjeli da postignemo gol i nikad nismo sretni kad je tako", rekao je Vidić za klupsku televiziju.

"Protiv Evertona nije bilo dobro, ali moramo da gledamo unaprijed. I ranije smo gubili prvu utakmicu u prvenstvu i poslije toga sve se završavalo dobro. Uvjeren sam da možemo pobijediti u narednom susretu kod kuće i da pobjeđujemo u seriji", zaključio je Vidić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.