Minimalan poraz od Gruzije

Sinanović: Ne smijemo misliti na ovaj poraz

Edmir Škorić

Bh. košarkaška reprezentacija izgubila je večeras u Skenderiji od Gruzije u veoma uzbudljivoj utakmici.

Iako su Gruzijci imali i do 20 poena prednosti, u samoj završnici izabranici Aleksandra Petrovića uspijevaju doći na jedan poen zaostatka, a imali smo šest sekundi i napad za pobjedu kod rezultata 95:96. Nažalost, Nihad Đedović nije uspio poentirati za pobjedu...

 

"Zadnji napad kojeg smo imali nismo iskoristili jer su nas dosta dobro preuzimali, tako da je lopta završila kod Đedovića, koji nije ušao da poentira", kazao je Nedžad Sinanović za SportSport.ba, dodavši:

 

"Ne smijemo misliti na ovaj poraz, jer sutra putujemo, a imamo još pet utakmica u kvalifikacijama. Iako smo loše igrali prvu četvrtinu, na kraju smo dobro ušli u rezultatski egal, ali nismo imali sreće".

 

"Ja sam svojom visinom pokušao utjecati na njihovu laganu prolaznost u naš reket i na dobar šut za dva poena. Imao sam četiri lične greške, pa sam se morao čuvati", dodaje Sinanović.

 

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.