Muller: Bundesliga je utrka između Dortmunda i Bayerna

Fudbaler Bayerna, Thomas Muller izjavio je kako smatra da je Bundesliga utrka samo dvije ekipe.

Njemački internacionalac je izjavio kako smatra da drugi klubovi mogu da se uključe u borbu za trofeje ranije u sezoni, ali je također istakao kako po njegovom mišljenju jedino Borussija Dortmund i Bayern mogu da ostanu u ovoj borbi do samog kraja sezone.

 

"Druge će se ekipe uvijek umiješati barem na kratko, ali prije svega smatram da su Bayern i Dortmund dvije ekipe sa najviše kvaliteta i izdržljivosti", kazao je Muller za oficijalnu stranicu kluba.

 

Ovaj svestrani napadač se potom osvrnuo i na otvaranje bundesligaške sezone ovog vikenda i duel njegove ekipe protiv Greuther Furtha.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

"Biće to težak meč. Furth je u euforiji nakon što su izborili plasman u Bundesligu i učinit će sve da ostanu neporaženi kod kuće", za kraj je kazao Muller. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.