Roditelji Javija Martineza poručili

"Predsjedniče pustite nam sina da ide u München"

Roditelji španskog fudbalera, Javija Martineza navodno su se sastali sa predsjednikom Athletic Bilbaoa te su razgovarali o budućnosti mladog defanzivca.

Prema njemačkom Bildu, roditelji ovog sjajnog fudbalera su predsjedniku baskijskog kluba poručili:

 

"Predsjedniče, pustite nam sina da ode u München!"

 

Bayern je želio s 23-godišnjim Martinezom na mjestu zadnjega veznog igrača istrčati već danas na otvaranju nove sezone u Fürthu. No, uporni predsjednik baskijskog kluba sve dosad nije pristajao pustiti španjolskog reprezentativca ispod 40 miliona eura, koliko iznosi odštetna klauzula u njegovu ugovoru.

 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bayern je za Martineza pristao isplatiti 30-ak miliouna eura. Predsjednik Uli Hoeneß njemačkim je medijima izjavio da je njegova realna cijena 20, maksimalno 25 miliona eura.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.