Lisandro Lopez van terena dvije do tri sedmice

Francuski fudbalski klub, Lyon ostao je bez napadača Lisandra Lopeza, dvije do tri sedmice.

Argentinac je u utakmici trećeg kola francuskog Le Championnata povrijedio butni mišić desne noge, a dodatne pretrage pokazale su da će morati izbivati sa travnjaka dvije do tri sedmice.

 

Lyon je na tom gostovanju kod Eviana uzeo jedan bod (1:1) zahvaljujući pogotku Michela Bastosa u 74. minuti, nakon što je svega 10 minuta ranije zamijenio povrijeđenog Lisandra Lopeza.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

Argentinac će tako propustiti sljedeće kolo Le Championnata i domaću utakmicu protiv Valenciennesa , ali bi mogao biti spreman za susret 5. kola protiv Ajaccioa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.