Prva liga RS, 4. kolo

Četvrti poraz Ljubića, prvi Kozare

Edmir Škorić

Danas su odigrana četiri susreta četvrtog kola Prve lige Republike Srpske. Pobjede su slavili Drina, Mladost i Podrinje.

Drina HE je u Višegradu remizirala s Borcem iz Šamca. Poveli su gosti golom Arsića u 12. minuti, ali je Soldar donio bod Drini. 

 

Druga Drina, zvornička, došla je do minimalne pobjede nad Slobodom iz Novog Grada. Golove za Drinu postigli su Đurić i Ninić, a jedini gol za goste djelo je Jelisavca. Inače, Drina je drugi gol dala iz penala, a jedan penal također nije realizovala.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

 

Ljubić iz Prnjavora niže poraze, a ovoga puta na njihovom terenu savladala ih je Mladost iz Gacka. Jedini gol na utakmici postigao je Gavranović u 88. minuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.