Sir Alex dovodi pojačanja iz Torina i Valencije?

Midhat Šljivak

Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson želi u zimskom prelaznom roku ekipu sa Old Trafforda pojačati dvojicom fudbalera.

U interesu škotskog stručnjaka našli su se štoper Torina Angelo Ogbonna, te veznjak Valencie Sofiane Feghouli. Ipak, Crveni đavoli neće tako  lako doći do ovih fudbalera, a naročito se to odnosi na Ogbonnu. Za njegove usluge Torino zahtjeva 16 miliona funti, a za 24-godišnjeg fudbalera interes su pokazali i  italijanski velikani.

Sa druge strane Valencia se nije izjasnila o cijeni Feghoulija, mada će sigurno i Šišmiši postaviti željenu cijenu za ovog fudbalera.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.