Musa najavljuje maksimalnu angažiranost i borbenost ekipe

7.kolo BHTelecom Premijer lige BiH

Musa: Cijenimo Olimpic, ali naš jedini cilj su tri boda

Nakon remija protiv Gradine u Orašju momčad Širokog Brijega dočekuje Olimpic na Pecari.

Posljednji susret ove dvije momčadi u zadnjem kolu prošle sezone na Pecari je završio bez pobjednika, kao i onaj susret u kojem je Olimpic bio domaćin.

U klubu s Pecare su svjesni da ovo nije bio start prvenstva kakav su svi očekivali s obzirom na ambicije ali vjeruju da se momčad pomalo diže i da će na kraju završit i u vrhu.

„U Kupu smo igrali protiv ekipe koja nije imala što izgubiti dok smo mi mogli puno toga. Sve osim prolaza u tom susretu za nas bi bila katastrofa. Ako bi mogao poželjeti nekoga u idućem kolu volio bi Rijeku iz Viteza ili pak nekog iz susjedstva, Čapljinu ili GOŠK-a.“, osvrnuo se Musa na Kup utakmicu protiv Branitelja u kojoj je njegova ekipa slavila 2:0 i prošla u osminu finala.

Olimpic na Pecaru dolazi sa novim trenerom, Husrefom Musemićem, koji je na Pecari znao iznenaditi domaćine.

„Cijenim Olimpica ali mi igramo na domaćem terenu i jedini cilj su sva tri boda. Oni su u ovom tjednu promijenili trenera i koliko će to utjecati na utakmicu me iskreno i ne zanima jer smo bitni mi. Moramo podići razinu naše igre i uz maksimalnu borbenost i angažiranost cijele momčadi, što mogu obećati našim navijačima, doći do pobjede.“, rekao je trener Širokog Slaven Musa.

Musa u ovoj utakmici neće moći računati na Zlomislića koji je u Kup utakmici dobio crveni karton te na Bajana koji je zadobio ozljedu leđa u istom susretu.

Utakmica između Širokog Brijega  i Olimpica na rasporedu je danas sa početkom u 19:45 sati i bit će u izravnom prijenosu na BHT1 televiziji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.