Heroj Manchester Cityja

Hart: Dao sam sve od sebe, a Mario nikada ne promaši penal

A. Haznadarević

Heroj Manchester Cityja i najzaslužniji čovjek što njegova ekipa sinoć nije poražena od Borrusije Dortmund golman Joe Hart, svjestan je da je upravo on uradio najveći dio posla, ali i dodaje da je uvijek spreman sam izaći i pomoći svojoj ekipi kada je to najpotrebnije.

"Bio je ovo jako težak test, u strašno jakoj smo grupi. Ipak dobro je Mario nikada ne promaši jedanesterac, a ja sam dao sve od sebe", istakao je heroj Građana, koji je nakon sinoćnje predstave dobio pohvale sa svih strana. 
 
"Da, uradio sam veliki posao u dresu Cityja. Uvijek sam spreman uraditi veliki dio posla dresu Cityja i još pojačati kada se to mene očekuje", smatra Hart. 
 
Njega, kako kaže, uopšte nije iznenadilo pod kolikim je pritiskom bio, jer ipak, to je bio šampionski sudar:
 
"Nije me iznanadio toliki pritisak. Ovo je Liga prvaka, a oni su šampioni Njemačke, mi smo šampioni Engleske i znao sam da će biti dobar i težak meč baš kao i prošli u Ligi prvaka", kazao je engleski golman.
 
 
Cityju je ovo tek druga sezona kako učestvuje u najelitnijem i najtežem fudbalskom takmičenju, ipak momčad Roberta Mancinija nema mjesta za opuštanje, jer već u sljedećem kolu očekuje ih duel sa Ajaxom, u kojem bi morali doći do pobjede.
 
"Kada igrate protiv ovako velikih klubova, nema mjesta za skrivanje. Mi u svakom meču pokušavamo doći do pobjede pa tako će biti i u narednom", zaključio je Joe Hart.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.