Široki gostuje u Trebinju

Musa: Rezultat će ovisiti o nama

Momčad Širokog Brijega sutra će u okviru 10.kola BH Telecom Premijer lige gostovati u Trebinju kod Leotara.

Širokobriježani nisu startali u prvenstvu kako se očekivalo. Tek deveto mjesto sa 12 bodova nije cilj koji su na Pecari bili postavili na početku sezone, a ovo je vjerojatno i najlošiji start Širokog od kad se igra Premijer liga.

U reprezentativnoj stanci momčad Slavena Muse nije igrala prijateljske susrete osim onih međusobnih na treningu, te jednog susreta protiv juniora Širokog u kojem je uvjerljivo slavila prva momčad.

„Dobro smo radili u ovoj stanci na treninzima. Leotar je neugodan protivnik, kompaktna i dobro posložena ekipa, međutim, mislim da će rezultat ovisiti o tome kako mi uđemo u susret. Ovo je z nas dobra prilika za povratak na vrh i nadam se da ćemo dolje ostvariti dobar rezultat.“, rekao je uoči utakmice trener Širokog Slaven Musa.

Musa u Trebinju neće moći računati na kartonirane Ivankovića i Kordića dok su, uz već odavno odsutne Jurčevića i Landeku, za ovaj susret upitni Roskam i Damir Džidić.

Susret na Policama je sutra, subota 20.listopada, s početkom u 15:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.